„Tři sta třicet tři stříbrných příruček stříkalo přes tři sta třicet tři stříbrných mozků." Vystoupej do patra, kde si boostneš mindset i copywriting

Přestaň přešlapovat na místě a přerušovat svou copywriterskou kariéru pokaždé, když nad tebou démoni zvítězí. Buduj svoje impérium s démony PO BOKU a společně se SILVER produkty, které ti bootnou mindset i copywriting.

Reference online produkt

Předstupeň GOLD produktů, které tě vystřelí k podnikatelským nebesům...

Jak jsem se tu ocitl/a, ptáte se? Inu, přišel/la jsi z BRONZE patra, kde ses naučil/a dát sebe v podnikání na první místo. A potřebuješ si osvojit vychytávky ohledně práce v době temna, abys mohl/a vystoupat do GOLD patra, kde na tebe čekají ty opravdové klenoty. Uč se spolu s námi nebrat křehkou psychiku jako slabost!

Dozvíš se...

Vyzkoušíš si...

Příprava na pohovor

Příručka Vítězství na pohovorech

Jasná a stručná příručka, podle které si vytvoříš magnetickou větu, s níž prolomíš ledy na každém pohovoru. Stop trapnému tichu a koktání!

příručka

Inspirace pro VŠECHNY

Mindsetová vzpruha pro všechny podnikatele a podnikatelky. Nezáleží na tom, v jakém oboru působíš, tady najdeš vychytávky pro každou fázi tvého tvůrčího procesu.

Komunita online

Inspirace pro COPYWRITERY

Triky, tipy a vychytávky pro kolegy z oboru; copywritery, co zatím nevidí ve své křehké duši výhody a snaží se ji skrývat. Pojďme to společně změnit.