Nejvyšší patro ti poskytne vzdělání, díky kterému zmastruješ i tak stresující témata jako cenotvorbu, krizi nulových prodejů nebo na dveře klepající deadline

Témata, která jsou i podle členů Klubu nejhodnotnější a nejpřínosnější. CO DO GOLD PATRA PATŘÍ? Cenotvorba, finančně slabé měsíce, jak odevzdat kvalitu už po pár hodinách práce a další. Shoď ze sebe stres a pusť se do podnikání s mými pomocníky v zádech.

Komunita online

Už jsi vylezl/a na nejvyšší příčku; teď je načase přijmout svoje démony jako neopakovatelné společníky

Už jen proto, že jsi došel/la až sem ze stříbrné pozice, si zasloužíš zlatou medaili za odvahu, statečnost a odhodlání.

Za odměnu ti pomůžu zmastrovat takové strašáky jako cenotvorbu, finančně slabé měsíce a na dveře klepající deadliny. Na každém kroku ti kryju záda.

Dozvíš se...

Vyzkoušíš si...

Polévá tě studený pot, kdykoliv máš klientovi říct svou představu o ceně?

Pamatuj si, že cenotvorba se neskládá jen z číslice znázorňující cenu, ale z dalších faktorů, např. času, kterého nad prací strávíš. A s tím se dá krásně kouzlit. Naučím tě to.

Klub online

Propadáš představám o vlastní neschopnosti, když máš zrovna finančně slabý měsíc?

Pamatuj si, že tento vzácný čas, kdy máš volno, můžeš využít k tvorbě něčeho vlastního a stát se soběstačným jedincem v podnikatelském rybníčku.

příručka

Deadline klepe na dveře a ty panikaříš, protože nestíháš?

Klid! Ukážu ti, jaké textové formáty stihneš napsat přes noc, ten zpropadený deadline stihnout a ještě odevzdat kvalitu. Ano, jde to.

Podnikání psychika
mým cílem bylo, aby tě postup z bronzu ke zlatu tolik nebolel...povedlo se?

Máš k minipříručkám otázky?

Tady máš odpovědi na nejčastěji pokládané dotazy. Snad ti pomůžou s rozhodováním.

Každá minipříručka obsahuje minimálně jeden workbook v PDF, kde najdeš rady a tipy, jak které téma pojmout, a minimálně jedno doprovodné video, kde ti prozradím další vychytávky.

To záleží čistě na tobě. Materiály jsou koncipované tak, aby šly rovnou na dřeň, bez zbytečných plků kolem. Můžeš je mít hotové za jedno odpoledne, nebo si je rozdělit na víc částí a procházet je postupně.

Určitě ne. Věci z příruček pochopí i úplní začátečníci.

Samozřejmě. Zájemci o další triky a tipy a hlavně o živou podporu dalších členů komunity, mohou přijít k nám do Klubu První pomoci, který už je pokročilý a počítá s tím, že to s podnikáním #psychicenavzdory myslíte vážně.

Reference First Aid kit
Reference FAK