Začni ziskově podnikat i s křehkou psychikou. Jak? Úpravou mindsetu, pokládáním správných otázek a sebeopečováváním.

Přestaň přešlapovat na místě a přerušovat kariéru pokaždé, když nad tebou démoni zvítězí. Buduj svoje miniimpérium s démony PO BOKU a cestu si zjednoduš po ruce s workbookem, který ti ukáže, že v podnikání není nikdo víc než TY.

příručka

Poslechni si jednohubky, které ti boostnou mindset

Stovka malých korálků vytvoří náhrdelník. To samé platí pro byznysové jednohubky, ve kterých ti v několika minutách předám rady a tipy, jak přemýšlet o budování byznysu i s křehkou psychikou, a jak nezanevírat na práci v depresi.

Dozvíš se...

Uvědomíš si...

Jak přemýšlet o sebehodnotě v podnikání?

Věř svým schopnostem, i když máš křehkou duši

Jak psát v době temna? Jde to vůbec?

Co dělat, když jsi v marastu otupující deprese?

Zjednoduš si práci, jak jen to jde, i když je všechno proti

pamatuj si: nechtěj být perfekcionista, není to ctnost, ale brzda

Jak nebýt perfekcionista a

zařídit, aby bylo podnikání o kousíček přívětivější k tvé psychice? Zkus si osvojit tyto triky.

Ažněkdystán je jako zámek hrůzy. Neustále věci piluješ a cizeluješ a najednou zjistíš, že zatímco jsi zdokonaloval/a, tvoje konkurence dávno dělá to, co si ty schraňuješ v šuplíku. Jdi a teď hned vypusť nápad, který ti už dlouho straší v hlavě.

Otálíš s publikováním své služby nebo produktu a čekáš „na vhodnou chvíli“? Co asi tak nejhoršího se může stát, když je publikuješ už dnes? Neboj se dávat ven rozpracované věci, udělej z toho výhodu a zapoj sledující do procesu.

Koukni se na konkurenční sociální sítě. Co vidíš? Je to tam všechno zalité sluncem a dokonalé, nebo spíš ušité horkou jehlou a lidové? Tak vidíš, ani ty nemusíš být perfektní, abys byl/a vnímán/a jako expert. 

Připravila jsem ti krátký a výstižný workbook, kde se dozvíš další rady, jak nebýt perfekcionista a naučit se reagovat za pochodu. I psychice navzdory.